среда, 20. април 2016.

Nega kose

 Šampon za normalnu kosu
Sadrži provitamin B5, ulje semenki pamuka koje je delotvorno kod hidratacije kose. Bogato omega – 6 masnim kiselinama, ovo ulje učiniće i najsuvlju kožu mekanom na dodir. Fitosteroli kojima obiluje ulje semenki pamuka, stvaraju zaštitni sloj na koži omogućujući joj dazadrži vlagu. Sadrži gel Aloja Vera, pa je izuzetno blag tega možemo koristiti za svakodnevno pranje kose.Preporuka je da se šamponom za normalnu kosu nastavi pranje kose posle terapije šamponom PROTIV PERUTI, na taj način održavamo pH vrednost kože glave te ne dolazido ponovnog oštećenja rožnatog sloja.
100% bio baza, bez sulfata pH 5,5

Karakteristike
Koristi se za pranje normalnog tipa kose. Nakon upotrebe ovog šampona kosa postaje lepršava i sjajna, a koža glave meka i glatka. Jača koren kose.

Dejstvo
Sadrži provitamin B5, ulje semenki pamuka koje je delotvorno kod hidratacije kose. Bogato omega-6 masnim kiselinama, ovo ulje učiniće i najsuvlju kosu mekanom na dodir. Fitosteroli kojima obiluje ulje semenki pamuka, stvaraju zaštitni sloj na koži omogućujući joj da zadrži vlagu. Sadrži gel Aloja Vera, pa je izuzetno blag te ga možemo koristiti za svakodnevno pranje kose.

Način upotrebe
Za prave rezultate, utrljamo ga u kožu glave i ostavimo da deluje 5 minuta. Doziranje po potrebi.

Zapažanja korisnika
Potpune efekte postižemo kombinacijom šampona za normalnu kosu i balzama za normalnu kosu. Preporuka je da se šamponom za normalnu kosu nastavi pranje kose posle terapije šamponom protiv peruti, na taj način održavamo pH vrednost kože glave, te ne dolazi do ponovnog oštećenja rožnatog sloja.
SADRŽINA
550ml


Balzam za normalnu kosu
Kondicionira kosu i održava njenu pripodnu vlažnost. Upotrebom balzama kosa postaje lepršava, sjajna, meka i lako se oblikuje. Reguliše pH vrednost. Zahvaljujući prisustvu proteina regeneriše i pojačava strukturu kako zdrave tako i oštećene kose. Green balzam, pored ulja pamuka, gela Aloja Vera koji sadrži proteine, sadrži provitamin B5 koji daje kosi elastičnost i sprečava isušivanje kose. Prvi put se koriste proteini pšenice.
100% bio baza pH 5,5


Karakteristike
Ima dejstvo kondicioniranja kose i održava njenu pripodnu vlažnost, samim tim smanjuje lomljenje kose. Kosa postaje sjajna i lepršava, a koža glave meka i glatka. Reguliše pH vrednost.

Dejstvo
Zahvaljujići prisustvu proteina pšenice regeneriše i pojačava strukturu kako zdrave tako i oštećene kose. Green BALZAM sadrži i ulje pamuka, gel Aloja Vera, provitamin B5 koji daje kosi elastičnost i sprečava isušivanje kose.

Način upotrebe
Za prave rezultate, nanesemo ga na kosu i ostavimo da deluje 5 minuta. Doziranje po potrebi.

Zapažanja korisnika
Upotrebom balzama kosa se lako rasčešljava i oblikuje. Potpune efekte postižemo kombinacijom šampona za normalnu kosu i balzama za normalnu kosu.
SADRŽINA
550ml

PH
5,5


 Šampon za suvu kosu
Sadrži provitamin B5, ulje makadamije koje intenzivno ishranjuje kosu, čini je dugotrajno glatkom i lakom za raščešljavanje. Ulje se trenutno apsorbuje, tako da ne čini kosu masnom. Dokazano je da produžava vek trajanja boje, tako što sprečava da kosa izbledi. Predstavlja prirodnu UV zaštitu. Koristimo ga za pranje i negovanje suve i oštećene kose. Veoma je blag, pa čestim pranjem neguje kosu štiti je od pucanja i isušivanja. Preporučuje se osobama sa oštećenom, sedom i farbanom kosom. Za prave rezultate, utrljamo ga u kožu glave i ostavimo da deluje min 5 minuta. Posle upotrebe kosa je lepršava i sjajna, a koža glave meka i glatka.
00% bio baza, bez sulfata, pH 5,5


Karakteristike
Koristimo ga za pranje i negovanje suve, sede, farbane i oštećene kose. Veoma je blag, pa čestim pranjem neguje kosu štiti je od pucanja i isušivanja. Nakon upotrebe ovog šampona kosa postaje lepršava i sjajna a koža glave meka i glatka. Jača koren kose.

Dejstvo
Sadrži provitamin B5, ulje makadamije, ekstrakt kamilice i ruzmarina. Provitamin B5 kosi daje elastičnost i sprečava njeno isušivanje. Ulje makadamije intenzivno hrani kosu, čini je dugotrajno glatkom i lakom za raščešljavanje. Ulje se trenutno apsorbuje, tako da ne čini kosu masnom. Dokazano je da produžava vek trajanja boje, tako što sprečava da kosa izbledi. Takođe ulje makadamije predstavlja i prirodnu UV zaštitu. Ekstrakt kamilice deluje umirujuće i antibakterijski, dok ekstrakt ruzmarina pospešuje rast kose.

Način upotrebe
Za prave rezultate, utrljamo ga u kožu glave i ostavimo da deluje 5 minuta. Doziranje po potrebi.

Zapažanja korisnika
Potpune efekte postižemo kombinacijom šampona za suvu kosu i balzama za suvu kosu.
SADRŽINA
550ml

PH
5,5


 Balzam za suvu kosu
Kondicionira kosu i održava njenu pripodnu vlažnost. Upotrebom balzama kosa postaje lepršava, sjajna, meka i lako se oblikuje. Reguliše pH vrednost. Zahvaljujući prisustvu proteina pšenice, pogotovo ulja makadamije, regeneriše i pojačava strukturu oštećene suve kose. Green balzam pored ulja makadamije sardži ekstrakte kamilice i ruzmarina koji hidriraju kožu glave i daju koži i kosi potrebnu masnoću. Provitamin B5 doprinosi ishrani kože glave i kose, daje elastičnost i sprečavaju pucanje i cvetanje krajeva.
100% bio baza pH 5,5


Karakteristike
Kondicionira kosu i održava njenu pripodnu vlažnost, samim tim smanjuje lomljenje kose. Kosa postaje sjajna i lepršava, a koža glave meka i glatka. Reguliše pH vrednost.

Dejstvo
Zahvaljujići prisustvu proteina pšenice i ulja makadamije, regeneriše i pojačava strukturu oštećene suve kose. Green balzam sardži ekstrakte kamilice i ruzmarina koji hidriraju kožu glave, takođe daju potrebnu masnoću kako kosi tako i koži glave. Provitamin B5 doprinosi ishrani kože glave i kose, daje elastičnost te sprečava pucanje i „cvetanje“ krajeva.

Način upotrebe
Za prave rezultate, nanesemo ga na kosu i ostavimo da deluje 5 minuta. Doziranje po potrebi.

Zapažanja korisnika
Upotrebom balzama kosa se lako rasčešljava i oblikuje. Potpune efekte postižemo kombinacijom balzama za suvu kosu i šampona za suvu kosu.
SADRŽINA
550ml

PH
5,5


 Šampon za masnu kosu
Sadrži provitamin B5, ulje jojobe koje umiruje kožu temena i pomažu u čišćenju folikula tako da su vrlo efikasni u ratu protiv masne kose. Ulje jojobe duboko oslobađa pore, uklanja prljavštinu i masnoću i daje kosi elastičnost i vlagu. Sadrži kstrakte koprive i mente. Koristimo ga kod problema sa prekomernim mašćenjem kože glave i kose. Najbolje rezultate postižemo kada se ostavi 5 minuta na kosi radi blagotvornog delovanja provitamina B5, koprive, mente i ulja jojobe na koren kose i lojne žlezde. Ova kombinacija lekovitih biljaka reguliše njihovo lučenje. Početak tretiranja kose i kože treba da bude svaki drugi dan, dok vremenom razmak između pranja postaje veći na 4-5 dana.
100% bio baza, bez sulfata, pH 5,5

Karakteristike
Koristi se kod problema sa prekomernim mašćenjem kože glave i kose. Smanjuje masnoću, kosa dobija prirodan izgled, sjaj, lepršavost. Koža glave postaje meka i glatka. Reguliše period između dva pranja na normalu.

Dejstvo
Sadrži provitamin B5, ulje jojobe, ekstrakt koprive i mente. Provitamin B5 doprinosi ishrani kože glave i kose, daje elastičnost, sprečava pucanje i „cvetanje“ krajeva. Jojobino ulje izvanredno vlaži i omekšava kožu. Kopriva ima blagotvorno dejstvo na koren kose i jedna je od najefikasnijih biljaka za ovu namenu. Odlična je protiv opadanja kose i za jačanje korena. Bogata je kalcijumom, fosforom, gvožđem, natrijumom, a sadrži i vitamin C, A, B2, i K. Kopriva prodire do lojnih žlezda, ublažava njihovo prekomerno lučenje i normalizuje ga. Silicijumova jedinjenja sprečavaju lomljenje vlasi i učvršćuju koren kose. Deluje antialergijski, antistresno, protivupalno, poboljšava cirkulaciju kože. Menta je odlična za hidrataciju kombinovane i posebno masne kože.

Način upotrebe
Najbolji rezultati se postižu kada se ostavi 5 minuta da deluje radi blagotvornog delovanja provitamina B5, koprive, mente i ulja jojobe na koren kose i lojne žlezde.

Zapažanja korisnika
Potpune efekte postižemo kombinacijom šampona za masnu kosu i balzama za masnu kosu.
SADRŽINA
550ml

PH
5,5


 Balzam za masnu kosu
B100% bio baza pH 5,5 Sadrži ekstrakte bosiljka, mente, aloje, ruzmarina i nevena. Može da izazove peckanje ako dospe u oči. Najčešće, već posle pola potrošenog šampona, perut nestaje, ali treba ga potrošiti do kraja. Koristimo ga za pranje kose i kože glave. Kombinacija aktivnih materija i ekstrakata lekovitog bilja – ruzmarina i nevena – efikasno ukljanja perut. Na taj način održava pH vrednost kože glave. Šampon se lagano utrlja na nakvašenu kosu, ostavi da deluje nekoliko minuta, a zatim ispere vodom. Posle terapije Green šamponom protiv peruti, nastaviti negovanje kose Green šamponom za normalnu kosu.alzam za masnu kosu
100% bio baza, pH 5,5


Karakteristike
Ima dejstvo kondicioniranja kose i održava njenu prirodnu vlažnost, samim tim smanjuje lomljenje kose. Kosa postaje sjajna i lepršava, a koža glave meka i glatka. Reguliše pH vrednost.

Dejstvo
Zahvaljujući prisustvu proteina pšenice regeneriše i pojačava strukturu oštećene kose. Sadrži ekstrakte mente i koprive, provitamin B5, koji kosi daju elastičnost i sprečavaju dalje mašćenje kože glave.

Način upotrebe
Za prave rezultate, naneti na kosu i ostaviti da deluje 5 minuta. Doziranje po potrebi.

Zapažanja korisnika
Upotrebom balzama kosa se lako rasčešljava i oblikuje. Potpune efekte postižemo kombinacijom balzama za masnu kosu i šampona za masnu kosu.

SADRŽINA
550ml

PH
5,5

Šampon protiv peruti
100% bio baza pH 5,5

Sadrži ekstrakte bosiljka, mente, aloje, ruzmarina i nevena. Može da izazove peckanje ako dospe u oči. Najčešće, već posle pola potrošenog šampona, perut nestaje, ali treba ga potrošiti do kraja. Koristimo ga za pranje kose i kože glave. Kombinacija aktivnih materija i ekstrakata lekovitog bilja – ruzmarina i nevena – efikasno ukljanja perut. Na taj način održava pH vrednost kože glave. Šampon se lagano utrlja na nakvašenu kosu, ostavi da deluje nekoliko minuta, a zatim ispere vodom. Posle terapije Green šamponom protiv peruti, nastaviti negovanje kose Green šamponom za normalnu kosu.
00% bio baza, bez soli, pH 5,5


Karakteristike
Sadrži kombinaciju aktivnih materija: provitamin B5, kao i ekstrakate lekovitog bilja ruzmarina i nevena, koji u kombinaciji efikasno neguju teme i uklanjaju perut.

Dejstvo
Provitamin B5 doprinosi ishrani kože glave i kose, daje elastičnost, sprečava pucanje i „cvetanje“ krajeva. Ruzmarin poseduje antibakterijsko dejstvo i poboljšava cirkulaciju kože. Ekstrakt nevena deluje protiviritantno i blagotvorno na kožu koja ima određene nepravilnosti. Opušta i smiruje kožu, nakon toga deluje melemski kod problema sa crvenilom, iritacijama i sl. Hrani i omogućuje brzu regeneraciju kože, stvara mlade ćelije.

Način upotrebe
Najbolje rezultate postižemo kada se ostavi 5 minuta da deluje radi blagotvornog delovanja provitamina B5 i ekstrakata ruzmarina i nevena.

Zapažanja korisnika
Kombinacija aktivnih materija izuzetno efikasno ukljanja perut. Nakon upotrebe GREEN šampona protiv peruti najbolje je nastaviti sa upotrebom GREEN šampona za normalnu kosu koji održava prirodnu pH vrednost i neguje kožu glave.
SADRŽINA
550ml

PH
5,5





  POTREBNI SARADNICI SA SVIH PROSTORA EX-YU!
Ako budete zadovoljni proizvodima, Green b.s. kompanija Vam pruža mogućnost da proizvode preporučite svojim prijateljima i tako zaradite da Vam proizvodi budu još jeftiniji, a ako se u tome angažujete više, možete i da zaradite u zavisnosti od realizacije prometa proizvoda u Vašoj mreži saradnika i potrošača. To isto Važi i za one koje ste Vi upoznali sa proizvodima Green b.s. kompanije. Dakle, u Green b.s. kompaniji dobijaju svi, u zavisnosti od svojih želja i angažovanja na preporuci proizvoda.
SVE INFORMACIJE NA Br. 064-013-48-57 ILI E-MAIL: greenvaljevo@gmail.com

Poručivanje pojedinačnih proizvoda i registraciju mozete izvršiti preko nas!!
Isporuka na adresu kupca!!
Plaćanje prilikom preuzimanja+troškovi isporuke!!
Troškovi isporuke na teritoriji Srbije:
Preko 3000rsd-BESPLATNA ISPORUKA!
Od 1.500 do 3.000rsd-149rsd
Od 0 do 1.500rsd-259rsd



http://ozbiljanposao1.blogspot.rs/
 KLIKNITE NA SLIKU DA BI SE VRATILI NA NASLOVNU STRANICU.

Нема коментара:

Постави коментар